Naša zgodba

Najprej je bila želja – želja enega samega posameznika, da bi živalim in ljudem ponudil več.
I
z želje se je rodila vizija in iz te z velikim trudom in požrtvovalnostjo Bolnica za živali Postojna.

Pozdravljeni, sem profesor
Janoš Butinar, 

za svoj poklic odločil že pri 5 letih. Vse življenje sem se po najboljših močeh trudil, da bi postal dober zdravnik za živali.

Pri 50 letih sem se odločil, da bom ustanovil svojo bolnico za živali, v Postojni. Moj cilj je združevati podobno misleče ljudi, visoko usposobljene in predane temu navdihujočemu poklicu, delati učinkovito in odprto za nove dosežke in najboljše ideje v naši stroki.

Vrata Bolnice za živali Postojna so široko odprta najboljšim strokovnjakom, ki želijo delati z nami, katerekoli narodnosti. Največji del našega zaslužka vlagamo v specialistična izpopolnjevanja in novo opremo. Organiziramo strokovna srečanja, kjer se srečujemo s kolegi in si med seboj pomagamo.

Posebej in najpomembneje - zavezal sem se, da bomo z vsemi možnimi sredstvi in občutkom pomagali živalim, obolelim za rakom. Skrbnikom pacientov, ki imajo pogosto sami ali njihovi bližnji izkušnje s to boleznijo, želimo vlivati strokovno utemeljeno upanjePodaljšati želimo njihovo druženje z ljubljenimi živalmi in pomagati pri bolečem slovesu – tako, kot bi bile vse te živali naše lastne.

prof. dr. Janoš Butinar

 

Naša ekipa

V Bolnici za živali Postojna vas pričakuje ekipa predanih specialistov in strokovnjakov pod vodstvom prof. dr. Janoša Butinarja.