Naročanje

SI

Ideja za vas in vašega kosmatinca

Če se boste znašli v naši bolnici samo na pregledu ali pa bo vaš kuža moral ostati pri nas, imamo za vas en krasen predlog.

Sprehod v bližini Bolnice za Živali

Za našo Bolnico se skriva manjša pot, ki vas pripelje do ogromnega polja na katerem se bo lahko vaš kosmati prijatelj dodobra nadihal svežega zraka. Za nekaj več kot 2 kilometra dolgo in položno pot primerno tudi za starejše pse, boste potrebovali kakšno dobro uro časa. Povprašajte na recepciji bolnice za usmeritev. Pot je gramozna vse ostalo pa je seveda zelena travnata površina za tekanje.

Kavarna Siesta

Kavarna Siesta je obiskana tako od domačih kot tudi tujih obiskovalcev. Znana je po svojih neverjetno okusnih torticah in odlični kavi. Še posebej znana je Jakobova tortica, ki pripoveduje zgodbo o pastirčku Jakobu, ki je v vasici blizu Postojne med čuvanjem ovac nabiral svoje najljubše sadje – maline in hruške ter trl orehe. Vse te sestavine so vključili v to Jakobovo tortico. Kavarnico najdete na naslovu Novi Trg 8, je pa samo slabih 20 minut peš hoje ali 4 minute z avtom oddaljena od naše Bolnice za živali.