spacer
spacer
Uredi vsebino
Domov    Kontakt    Kazalo
slo
hr
ita
en
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
FB
spacer
spacer

Osebje

Uredi vsebino
Veterinarska medicina je živa veda, ki jo je treba neprestano obnavljati, graditi in izpopolnjevati. Zato si prizadevamo za stalno izobraževanje našega osebja na priznanih klinikah in univerzah tako doma kot v tujini, pri specialistih z opravljenimi specialističnimi izpiti. To nam omogoča stalen stik z novostmi v diagnostiki in terapiji veterinarske medicine in osebne stike s strokovnjaki po celem svetu.
Pri kompleksnih in zahtevnih primerih imamo dostop do skupine zunanjih svetovalcev - specialistov, ki nam pomagajo oblikovati optimalno strategijo za postavitev diagnoze in zdravljenja. Zunanji specialisti, svetovalci Bolnice za živali Postojna, se uvrščajo v sam vrh svetovne veterinarske medicine, patologije in kliničnih raziskav na univerzah ter veterinarskih in humanih zdravstvenih ustanovah po svetu. Tako nam lahko ponudijo najboljše in najnovejše možnosti zdravljenja.

Vendar znanje ni edino, kar vam ponujamo. V Bolnici za živali vas bomo prijazno sprejeli in vam trenutke bolezni vašega živalskega prijatelja skušali čim bolj olajšati. V procesu diagnostike in zdravljenja vas bomo usmerjali in vam primerno svetovali. Vaša vprašanja so vedno dobrodošla in z veseljem se bomo potrudili odgovoriti nanje, ker je vaše zadovoljstvo in zdravje vaše živali na prvem mestu.spacer
spacer
Uredi nogo