spacer
spacer
Uredi vsebino
Domov    Kontakt    Kazalo
slo
hr
ita
en
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
FB
spacer
spacer

O ustanovitelju in vizija

Uredi vsebino


Pozdravljeni,

sem profesor Janoš Butinar, veterinar, ki se je za svoj poklic odločil že pri 5 letih. Vse življenje sem se po najboljših močeh trudil, da bi postal dober zdravnik za živali.

Pri 50 sem se odločil, da bom ustanovil svojo bolnico za živali, v Postojni. Moj cilj je bil enostaven – združiti podobno misleče ljudi, visoko usposobljene in predane temu navdihujočemu poklicu, delati učinkovito in odprto za nove dosežke in najboljše ideje v naši stroki.

Vrata Bolnice za živali Postojna so široko odprta najboljšim strokovnjakom, kar jih premoremo in ki želijo delati z nami, katerekoli narodnosti.

Največji del našega zaslužka vlagamo v specialistična izpopolnjevanja in novo opremo, nenehno organiziramo strokovna srečanja, kjer se srečujemo s kolegi in si med seboj pomagamo.

Posebej in najpomembneje - zavezal sem se, da bomo z vsemi možnimi sredstvi in občutkom pomagali živalim, ki so obolele za rakom. Lastnikom naših pacientov, ki imajo pogosto sami ali njihovi bližnji izkušnje s to boleznijo želimo vlivati strokovno utemeljeno upanje in optimizem. Podaljšati želimo njihovo druženje z ljubljenimi živalmi in pomagati pri bolečem slovesu – tako, kot bi bile vse te živali naše lastne.

spacer
spacer
Uredi nogo