spacer
spacer
Uredi vsebino
Domov    Kontakt    Kazalo
slo
hr
ita
en
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
FB
spacer
spacer
Uredi vsebino
Pogled na Bolnico za živali Postojna s spodnjega parkirišča.Obsevalna naprava

Dr. Butinar in gostujoči predavatelj na seminarju za veterinarje.

O BŽP

Uredi vsebino
Najprej je bila želja, želja enega samega posameznika, da bi živalim in ljudem ponudil več. Iz želje se je rodila vizija in iz te, z velikim trudom in žrtvovanjem, Bolnica za živali Postojna. Zavedamo se, da le strokovno timsko delo vodi do uspeha in da smo ljudje tisti, ki lahko spreminjamo stvari. Tukaj smo zato, da vam zagotovimo spoštljiv, prijazen in strokovni pristop z najboljšimi diagnostičnimi in terapevtskimi rešitvami za obolenje vašega živalskega prijatelja.

Napredne veterinarske medicine si ne moremo predstavljati brez sodobne medicinske opreme in strokovno usposobljenega tima. Zato vam v Bolnici za živali Postojna ponujamo možnost obsežne palete laboratorijskih preiskav, moderno digitalno rentgensko, ultrazvočno in endoskopsko diagnostiko ter računalniško tomografijo (CT). V Bolnici za živali Postojna računalniško tomografijo (CT) izvajamo v sklopu sodelovanja s podjetjem Instrumentation Technologies na razvojno-raziskovalnem projektu s področja visoko preciznih meritev pri diagnostiki.

Ker so tumorska obolenja pri živalih zelo pogosta, ponujamo v Bolnici za živali Postojna tudi zdravljenje z obsevanjem. Bolnica za živali Postojna je ena izmed le desetih centrov v Evropi, ki ima obsevalno napravo, linearni pospeševalnik.

Ker je fizioterapija pomemben del zdravljenja pacientov z boleznimi mišic in sklepov, Bolnica za živali Postojna ponuja vodno terapijo v bazenu s tekočim trakom.

A naša vizija se ne ustavi tukaj. Želimo postati prva ustanova v Sloveniji, ki bo ponujala 24 - urno diagnostiko, terapijo in intenzivno nego bolnih živali. Želimo postati središče za zdravljenje živali, ki bo pod eno streho združevalo osnovne veterinarske storitve, specialistično diagnostiko, bolnišnično zdravljenje, kirurške posege in fizioterapijo.

V Bolnici za živali Postojna imamo sodobno opremljeno predavalnico, v kateri organiziramo predavanja za naše veterinarske kolege in veterinarske asistente ter se seznanjamo z novostmi v veterinarski medicini . Tako našim pacientom zagotavljamo zdravljenje po najnovejših smernicah stroke.

Naš cilj je ponuditi več! Vam in vašim živalim!

spacer
spacer
Uredi nogo